این قبیل بیماریها باعث اختلالاتی در روال طبیعی خواب و نوساناتی در عملکرد انتقال دهندههای عصبی (نوروترانسمیترها) میشوند و اغلب برای درمان آنها از داروهای روانپزشکی استفاده میشود که خود این داروها نیز میتوانند احتمال وقوع فلج خواب را افزایش بدهند.
در این بخش از سلامت روان در نمناک درباره بختک یا فلج خواب بیشتر بدانید و علائم آن را بشناسید.
اجتناب از مصرف مواد غذایی حاوی کافئین و قند زیاد، بهویژه در ساعات نزدیک به خواب. محدود کردن استفاده از صفحهنمایشها.
فلج خواب ممکن است اولین باری که آن را تجربه میکنید، ترسناک به نظر برسد؛ اما به یاد داشته باشید که این وضعیت، موقتی است و در بیشتر مواقع نیازی به نگرانی نیست. همانطور که در این مقاله خواندید، فلج خواب معمولاً با رعایت بهداشت خواب و کنترل استرس به راحتی قابل مدیریت است.
در این رابطه شواهدی وجود دارد که نشان میدهد اگر فردی در بین اعضای خانواده یا فامیل درجه یک شما به مشکل فلج خواب دچار باشد احتمال آنکه شما هم به این مشکل دچار شوید بیشتر از معمول خواهد بود.
اتاق خواب را تاریک کنید و از استفاده از وسایل الکترونیکی قبل از خواب خودداری کنید.
به عبارت دیگر، ژنتیک میتواند نقش مهمی در بروز بختک داشته باشد.
برخی more info اختلالات خواب، مانند آپنه خواب (متوقف شدن تنفس در خواب) یا خوابگردی، میتوانند احتمال بروز بختک را افزایش دهند.
آهنگ هم اکنون دیگران می خوانند تصادف خونین میثم ابراهیمی خواننده سرشناس ایران / دعایش کنید + فیلم و عکس بعد از تصادف عکس پربازدید همسر ارسطوی پایتخت با بهرام افشاری !
کمخوابی و خواب ناکافی: کاهش ساعات خواب، احتمال تجربه فلج خواب را افزایش میدهد.
باسلام خدمت دوستان من هم همچین حالتی داشتم خیلی هم زیاد اما الان یه چند ماهی هست خوب شدم . قبلا من جوری میخوابیدم که صورتم رو به سقف بود همیشه هم به قول قدیما بختک می افتاد روم نمیتونستم حرکتی کنم نه چیزی بگم اما از اون وقت که به پهلو میخوابم تا حالا گوش شیطون کر همچین اتفاقی واسم نیوافتاده شما هم امتحان کنید ضرر نداره انشالله که دیگه همچین حالتی نشید چون من خودم شخصا خیلی میترسم و خواب بهم حروم میکرد با تشکر
با وجود این شواهد، هنوز مشخص نیست که آیا این اختلالات علت بروز فلج خواب هستند یا صرفاً بین این اختلالات و فلج خواب همبودی وجود دارد.
مصرف الکل ممکن است به خواب اولیه کمک کند، اما کیفیت خواب را مختل کرده و میتواند به بیداریهای مکرر و کاهش کیفیت خواب منجر شود.
آنها دریافتند که مصریهای حاضر در تحقیق بیش از دانمارکیها دچار فلج خواب میشدند و همچنین مدت زمان درگیریشان با آن بیشتر است.